Page 2 of 2

Re: High Definition Picture Viewer CE [ICE]

Unread postPosted: 12 Sep 2019, 02:49
by thelastmillennial
edgar13 wrote:On Cesium the pictures are not read and that display to.
I apologize for the late reply, I'm recovering from a stomach virus. So you are saying that when you run the program straight from the [prgm] menu (and NOT from Cesium) the program detects the pictures and functions just fine. It's only when you run it from Cesium that you are encountering issues? I have absolutely no idea why that would be the case, exactly which calculator do you have? If you launch Cesium then press [mode], what version does it say you have? Have you tried updating Cesium?

If you press [2nd]>[+]>[2]>[Alpha]>[B] do you see all 3 appvars you sent to your calculator? If you sent over the appvars under the included 'Example Images' folder the appvar names should be Pupper.L , Pupper.R , and Pupper.P If you don't see all 3 of them then they wont be detected by the program.

Re: High Definition Picture Viewer CE [ICE]

Unread postPosted: 12 Sep 2019, 14:17
by edgar13
I see the three apvars and the program work when i'm not on Cesium v3.2.

Re: High Definition Picture Viewer CE [ICE]

Unread postPosted: 12 Sep 2019, 16:49
by thelastmillennial
edgar13 wrote:I see the three apvars and the program work when i'm not on Cesium v3.2.

I'm... completely baffled. I can't reproduce that at all on Cesium 3.2 with either of my TI 84 Plus CEs. :?
I'll ask MateoConLechuga about this, perhaps he can help me understand what's going on. Until then, just run the program from the [prgm] menu.
If anyone else is having the same issue, please inform me!

EDIT: Unfortunately, Mateo was not able to shed some light on what's going on. The best I can recommend is to try to re-install Cesium, try a RAM reset, or re-install the OS. I'm dumbfounded why your calculator is behaving this way and I'm sorry to say I don't know how to fix it. :(

Re: High Definition Picture Viewer CE [ICE]

Unread postPosted: 16 Sep 2019, 03:26
by thelastmillennial
I've got good news and I've got bad news, the good news is I finally was able to reproduce your issue edgar13! The bad news is, I was able to reproduce your issue, now I really have to figure out what's wrong! :P
Anyways, I'll get the issue fixed as soon as I can!

EDIT:
I have fixed the issue! Thank you very much for bringing it to my attention! The fixed version is uploaded to Github.

Re: High Definition Picture Viewer CE [ICE]

Unread postPosted: 16 Sep 2019, 17:41
by edgar13
Thank you!! :D :D :D